Ki a sorsod írója?

2012.02.12 18:21

Vajon képesek vagyunk a sorsot kezünkben tartani? Lehetünk saját életünk írója?

Születésünktől fogva hatáshelyzetbe kerülünk! S ahogy növünk fel, úgy koncentrálódik ez a helyzet. Eleinte szüleinktől függünk, aztán az államtól, később a szüleink függenek tőlünk.

Erre a három részre bontanám az élet hatáshelyzetét.

Nos mindennapjainkra lebontva, ez a kialakult helyzet nőhet, de egyben csökkenhet is. Mindannyiunk életének egy írója van! Mindenki maga írja saját történetét. Gondolj bele, hogy magadnak olyan sorsot írsz amilyet csak akarsz! Mi kell ehhez? Anyagi függetlenség? Társadalmi hovatartozás? Na és ezt ki teremti meg? Ezt is Te!!! Kérdés, hogy milyen úton jutsz ehhez!

Gondolj bele, hogy megírod saját életed történetét, amit később ezrek olvasnak. Kérdés, hogy ez SIKER történet lesz?!?! Ezt előbb magadban döntsd el.

Sose szerettem a magtematikát, nem értettem a feladatokat, de itt nektek mutatok egy képletet, ami könnyen lehet, hogy hasznos is lehet számodra!

AKARAT * TUDÁSSAL = CÉLMEGVALÓSÍTÁS

Sajnos ez a képlet nem megvalósítható egy ismeretlennel. Ha van akaratod, de nincs tudásod, az maximum egy minimálbért eredményez. lehet, hogy nagy tudásod van, de akarat nélkül csak ülsz rajta. Viszont, ha a képlet minden tagja stimmel nálad, akkor tökéletes, kitaposott úton vagy az anyagi függetlenség felé!